BAVA-Com Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.• Tel.: +36-30-9528248

Az online rendelési felületeink használata

Minden gyártónak külön weblapot és ehhez kapcsolódóan külön rendelési felületet üzemeltetünk. Ezek mindegyikén adott az online rendelés lehetősége, de ez kizárólag csak a B2B (fogyasztónak nem minősülő) regisztrált vevők számára érhető el. A regisztrálás egyben a BAVA-Com Kft.  Általános értékesítési feltételeinek és adatkezelési szabályzatának elfogadását is jelenti. Regisztráció nélkül az oldalakat csak termékkatalógusként használhatja, nincs lehetősége rendelést indítani.

Ha szeretné igénybe venni a rendelés lehetőségét, kéjük regisztráljon a felületen. Ezt követően a megadott elérhetőségeken felvesszük Önnel a kapcsolatot, szerződéses partnerkapcsolati ajánlatot teszünk, és a megállapodás után engedélyezzük a rendelési felület használatát. Regisztrált felhasználóként bejelentkezve már a szerződésben rögzített feltételek mellett,  kiválasztva a megfelelő gépeket és tartozékokat, természetesen elküldheti rendelését is. A rendelést legkésőbb 2 munkanapon belül írásban visszaigazoljuk.  A szállítás a megállapodás szerinti feltételek alapján történik.

A vásárlási szokásaihoz igazodva kedvezményeket biztosítunk, a szállítási és fizetési feltételeket is egyénileg határozzuk meg. Célunk, hogy minden vevőnk számára a legmegfelelőbb feltételeket biztosítsuk.

A BAVA-Com Kft. általános vásárlási feltételeit itt tekintheti meg.

Köszönjük érdeklődését, és reméljük, hogy hamarosan vevőink között üdvözölhetjük.<-- A logókra kattintva beléphet a gyártó magyar nyelvű honlapjára, valamint a rendelési felületre.